Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

stjärna av toarulle

Men första försöket och funderar på om ängeln ska ha lite änglahår också. Hänges i fönster eller julgranen.


Sju Snygga Stjarnor Pyssla Med Toarullar Land Toarulle Papperspyssel Diy Craft

Det tar inte så många veckor för en familj att samla ihop en hel kasse Med dessa kan du vara väldigt kreativ.

. Klistralimma sedan ihop fem av delarna som en blomma. För att göra enkla stjärnor behövs bara toarullar sax och lim. I veckan tjuvstartade min dotter och jag julpysslet och skapade en härlig röd julblomma av toarulle eller det blev faktiskt flera. Man behöver inte sätta på garn om man inte vill men jag tycker det blir fint att h.

Måla sedan dina stjärnor i. Öronen går att sätta fast på olika sätt. Reply Helena Craft and Creativity 23 november 2012 at 655 e m. Låt dig inspireras av våra pinterestfavoriter.

Gör likadant med moroten så att du får sex små bitar som du sedan formar en stjärna av. Det viktiga är att det blir spetsiga ändar på stjärnspetsarna. Roligt och enkelt julgranspyssel av toarulle. Min dotter på sex år målar glatt röd färg med pensel.

Här finns andra julpyssel som jag gjort i år mintkyssar som snögubbar. Klipp sedan upp längs med det vikta silkespappret för att få till långa fransar. Ugglor av toarullar och fler ugglor av toarullar. Den här granen är gjord av en äggkartongstopp som bas lite hopskrynklat silkespapper med en guldfärgad flirtkula som stjärna.

Klipp så breda delar du vill från rullarna platta till dem vik dem dubbelt eller vad som passar just din stjärna. Massor av tips på roliga aktiviteter att göra tillsammans med barnen - pyssla. Letade lite inspiration i fredags och hittade lite olika pysselideer. Stjärnor som du kan hänga i granen eller fönstret.

Ta en fin burk vira ståltråd runt burken med en ögla längst upp. Vill du piffa extra lägger du till. Det skapas hastigt och lustigt det blir armband kikare dockor och mycket annat. Spara lite utrymme längs kanterna.

Du behöver en sax och lim. Istället för silkespapper kan du göra en strut i valfri storlek av hårt papper som du sedan dekorerar. Det har tagit mig hela dagen att bli klar med inspirationsinlägget och fastän julen inte ens har börjat känner. Med vintern på intåg börjar även julafton närma sig och vi tycker det är så kul att göra egna julpynt.

Sen pyssla vi lite allt möjligt någon 3D stjärna en ängel av tårtpapper och pärlor och sen gjorde jag fyra servettringar av toarulle och washitejp. Börja med att måla toarullen och låt den torka. Stjärna av pastahjulJulkort med tårtpapper och bokmärken Flätade hjärtan av tapet Julgranskulor av glödlampor Pimpade smällkarameller Girland av pappersremsor. Detta pyssel är perfekt att göra med barnen.

Här kommer massor med tips för vad man kan göra med toarullar både som pysselskapandematerial och som läromaterial. Den kommer pryda toarullens topp. Klipp ut en stjärna i det gula pappret. Toarullar är ett material som alla har hemma.

2 Fyll din rulle med julgodis och tejpa för ändarna. Julpyssel med barn är det något speciellt med. 3 Klipp ut en bit silkespapper och vik som ett dragspel. Idag visar jag hur man kan göra en snöflingastjärna med en toarulle.

Jag kan inte sluta vika. Gör en snölykta av sockerbitar på ett fat eller en bit kartong klädd i aluminiumfolie. Placera den runda kartongbiten över pappersrullens ena ända med stjärnbilden inåt pappersrullen. Lite pillrigt men det går galant.

Pyssla så mycket du kan med material som kan återvinnas. Idag gör jag tre olika julpyssel med toarullar. Riktiga ögon eller målade för hand. Ja det är ju fortfarande lite avlägset med alla hjärtans dag men eftersom det nu bara är ca 4 veckor kvar till bebisen ska titta ut så är de.

4 Fäst silkespappret på rullen med dubbelhäftande tejp. Det är ett perfekt julpyssel att göra tillsammans med barn och ett kul sätt att få igång kreativiteten. 2020-dec-06 - Upptäck Ulla-britt Johnssons anslagstavla Toarullar som följs av 41 153 användare på Pinterest. Håller på med min tredje stjärna nu.

En toarulle som du målat vit eller klätt ett vitt papper runt och sedan målar din tomtes ansikte på. 18 oktober 2020 10 januari 2021 av Fina rullar. Blev inte så nöjd med nått av pysselna. Mitt första juliga inlägg för i år innehåller massor av fina fiffiga och enkla julpyssel för barnPyssla tillsammans hemma på förskolan eller fritids.

Visa fler idéer om toarulle papperspyssel toalettpappersrullar. Vi gör vackra stjärnor av värmeljushållare. För att få plats med dekorationer på våra granar har vi plockat bort glaset i tavelramarna. I detta pyssel gör vi en julgran av några tomma toarullar piprensare och små söta dekorationer.

Så enkelt viker du snygg dekoration. Höst för våra små djur Denna fina flanosaga har jag hämtat från Fröken Flano Filosoferar Hösten strålar med sin närvaro därför passar denna flanosaga in så bra ju. Blommor av toarullar och fler blommor av toarullar. 2019-okt-01 - Spar på toarullar och gör fina julstjärnor som du kan måla eller hänga upp som de är.

Efter det är det bara att dekorera påskharen som man vill. När du tittar genom rullen ska den ha en form som ett öga. 1 Använd en toarulle som bas eller gör en rulle av en bit kartong. Spel 1 Stansar 1 Stjärna 1.

Limpistol eller annat bra lim är att föredra. Vi älskar julen och en av höjdpunkterna är såklart att samlas och öppna paket runt julgranen. Tejpa fast den med eltejpen. Sedan klipper du rullen rakt av över det korta hållet i ca 10-12 mm breda delar.

Böj sedan rektangeln till en kon. Limma på röd filt på en rektangulär bit toarulle som du klipper ut från en annan toarulle. Julstjärnor av toarullar. Rita av den på kartongbiten och tryck sedan ett hål för varje stjärna med nålen.

Här får du tips på ett julpyssel.


Pin Pa Juligt


Vitanyanser Auf Instagram Vet Ni Att Man Kan Skapa Magi Med Helt Vanliga Toarullar Kompisar Kanske Ni Vill Ha En Diy Pa Dessa Ljuvlighet I 2021 Instagram Toarulle


Pin Pa Pyssel Med Papper


Julpyssel For Vuxna Och Barn Med Papper Penna Farg Och Mallar Crafts Diy Christmas


Sju Snygga Stjarnor Pyssla Med Toarullar Land Julpynt Att Gora Sjalv Julhantverk Julstjarnor


Sju Snygga Stjarnor Pyssla Med Toarullar Land Julpyssel Snoflingor Vika Papper Jul Julhantverk

Post a Comment for "stjärna av toarulle"